Cursa Del Fau De Maçanet De Cabrenys


PublicitatGrandes marca a precios Increíbles!

Descripció:

21 K Mitja Marató, 15K Sprint, 8K Marxa popular

L a Cursa del Fau és un esdeveniment esportiu organitzat pel Club Excursionista Maçanetenc i Esports de Muntanya Senglanassos, que transcorre al llarg del terme municipal de Maçanet de Cabrenys. Aquest any apart del recorregut clàssic de 21 km i 925 m de desnivell positiu us proposem una opció Sprint de 15 km, per aquells que la mitja marató es un repte massa exigent. El nostre principal objectiu és oferir un recorregut exigent, tècnic i reptador, tot gaudint de l’excepcional entorn natural del municipi a través dels seus corriols i boscos de pi, alzina i castanyer. Amb aquesta cursa pretenem donar-vos a conèixer la desconeguda i salvatge Serra de Bac Grillera.

La Cursa del Fau vol ser molt més que una cursa de muntanya. Amb la cursa us volem traslladar, ni que sigui per uns instants, a d’altres temps on els nostres camins eren solcats sense presses per les gents que habitaven aquests masos. Per això us hem preparat una completa descripció del recorregut, per que us impregneu de les petites històries que han vist aquests corriols al llarg dels segles.

També gràcies al treball tenaç i constant dels voluntaris i de la petita aportació que cada corredor ha fet els darrers anys, hem recuperat l’Ermita del Fau i ja estem fent un refugi en aquest lloc tant privilegiat.

La Cursa del Fau és una prova de muntanya adreçada a corredors i caminadors, i que posa a la disposició dels participants un recorregut ben senyalitzat, amb cinc avituallaments amb líquids i sòlids i un punt d’arribada en el qual, de ben segur, us sentireu molt ben acollits.

Tota cursa comença amb un primer pas, endavant amics i amigues.

Prova:

Localització: