Iii Travessia Popular-Verge Del Carme


PublicitatGrandes marca a precios Increíbles!

Descripció:

TRAVESSIA POPULAR

Bones a tots i benvinguts al blog oficial de la TRAVESSIA POPULAR VERGE DEL CARME DE LLANÇÀ!!

Travessia popular de natació que se celebrarà el proper 14 de Juliol del 2017 entre la Platja de Grifeu i la Platja del Port de Llançà.

Aquesta travessia s'engloba dins el conjunt de celebracions de les Festes del Port de Llançà i de la Mare de Déu del Carme.

L'activitat neix de la col·laboració entre l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà, la Cofraria de Pescadors del Port de Llançà i el club llançanenc de natació Tintoreres Swimming Club.

Amb la intenció de barrejar les activitats esportives amb les celebracions de la Verge del Carme, i després d'observar la creixent presència de nedadors a la Costa Llançanenca, es va decidir crear una activitat senzilla i divertida i en la que tothom hi pogués participar, amb la finalitat d'aconseguir una tradició i el tret de sortida de les Festes del Port de Llançà.

Enguany, repetirem també amb la modalitat KIDS: Travessia de 300m que es desenvoluparà a la mateixa platja del port a les 17.00h de la tarda per nedadors de menys de 12 anys!!

Tot això no seria possible sense la col·laboració i l'ajuda desinteressada de tot un conjunt de persones que faciliten que l'activitat es pugui celebrar amb la major seguretat possible i amb una organització adequada.
Mil gràcies a l'Ajuntament de Llançà, l'Àrea de Turisme de Llançà, el Tintoreres Swimming Club, el Cronoexagon, SK Kayak, el Club Nàutic Llançà, la Creu Roja Llançà, Transports Sanitaris de Catalunya, Grup Miquel Alimentació, la Cofraria de Pescadors del Port de Llançà, Fruites Hurtós, Diego Perez Serralleria, Coca-cola España, Turbo i WALA.


Esperem que la meteorologia acompanyi i tinguem una bona jornada esportiva i festiva i que la puguem gaudir tots plegats moltes edicions més!

Bona nedada i GAS AL REM!!

Prova:

Organitzador:

Localització: