Iv Travessia Popular Verge Del Carme


PublicitatGrandes marca a precios Increíbles!

Descripció:

TRAVESSIA POPULAR

SI! I ja van 4 edicions!!
Poc a poc i després de molt d'esforç, sembla que la Travessia Popular de la Verge del Carme de Llançà, comença a consolidar-se com el tret de sortida de les festes del Carme del Port de Llançà.

Una activitat que a dia d'avui creiem que podem dir que manté els valors amb els que va començar al primer dia. Una Travessia Popular, en la que tothom hi pugui participar, en la que es pugui gaudir de l'esport en familia i que el més important no sigui el resultat si no la bona estona passada amb el companys!!

Ja ho tenim tot en marxa i amb moltes ganes de que arribi el moment de poder donar el tret de sortida a la que serà la quarta edició d'aquesta travessia.
Recordar-vos que tot això no seria possible sense tots els patrocinadors i col·laboradors que recolzen el club i aposten per repetir cada any aquesta activitat.

Enguany igual que l'anterior edició mantindrem el recorregut KIDS a les 17.30h pels més petits i l'edició popular apte per a tothom a les 19.00h. Activitat familiar, divertida, de festa major, d'esport...

Com ja sabeu, ja hem engegat els entrenaments lliures per preparar la Travessia. Aquests seran tots els dilluns i dimecres de Juny i Juliol fins el dia de la Travessia a les 20h del vespre a Grifeu!

#GASALREEEEM!!!

Prova:

Localització: