Swim Transfronterera 2019


PublicitatGrandes marca a precios Increíbles!

Descripció:

VOLS TRAVESSAR UNA FRONTERA NEDANT? AQUESTA ÉS LA TEVA PROVA!

Traspassar fronteres s’ha portat a terme pels humans des de temps molt llunyans. Encara avui en dia a molts llocs és un delicte, però per sort, a la nostre frontera amb França ja no ho és, tot el contrari, un privilegi poder-ho fer, i més, nedant!!!

Gaudeix d’una travessa entre la frontera que separa França i Catalunya nedant per les magnífiques aigües de la Mar Mediterrània i els paisatges gaudinians de la Costa de la Marenda i la Costa Brava. Sortint de la vila de Cerbère (França) a les 17:00h de la tarda i tot resseguint el Cap de Cerbère començarà aquest repte que ens portarà fins a la vila de Portbou, un preciós poble pescador de l’Alt Empordà.

Un recorregut de 4.K competitiu on podràs sentir el plaer de nedar al mar entre països a través d’un paisatge increïble, que et portaran unes sensacions inoblidables.

Coincidint amb la festa major de Portbou, a les 18:30, un cop arribada la transfronterera, es dona la sortida a la Swim Porbou 2.5K (Puntuable per la Copa Swim CostaBrava). A les 19:15 es dona sortida a la travessa Popular 1K

Prova:

Organitzador:

Localització: